Avslutningsfest lørdag 19.11

Lørdag 19. november kl. 19.00 drar vi i gang avslutnings- og premiefesten for seilsesongen 2022. Da blir det god mat og drikke før årets beste seilere får sine velfortjente premier for innsatsen i Vårserien, Høstserien og Høstsprøyt. Vi vil presentere og premiere vinnerne av rankingserien Karmøymesterskapet, altså de beste sesongen sett under ett. Husk å melde deg på innen mandag 14. november til styret@karmseil.no.

Før premieutdelingen blir det velkomstdrink i peisestua, før vi flytter oss inn i festsalen. Der blir det servert verdens beste tapas, fantastiske småretter fra alle verdens hjørner. Etter tapasen kan du forsyne deg fra et spennende dessertbord. I baren kan du få det du vil ha av drikke til maten.

Etter premieutdelingen og hyllesten av årets beste seilere, blir det kaker og kaffe. Baren blir åpen til ut i de små timer. Og selvfølgelig blir det god musikk og kanskje en svingom på gølvet…

Alt dette kan du oppleve for den nette sum av kr. 450 pr. person. Betal gjerne ved påmelding til konto 3361.67.03221 eller med Vipps til 106567. Husk å merke tydelig med arrangement og navn på deltakere!