Seilkurs for unge og voksne 2022

Karmøy seilforening arrangerer seilkurs med utsjekk for 2-Krona.Kurset er beregnet for ungdom og voksne. På kurset benytter vi 2-Krona som er en seiljolle.

Det er John-Øivind Garvik (se bildet nederst) som er vår kursleder. John-Øivind har flere års erfaring som regattaseiler og trener, han har deltatt i junior-VM i seiling, og er i dag blant annet seiltrener i Ran seilforening. For tiden utdanner han seg til trener klasse 3 i regi av Norges Seilforbund. På tross av sin unge alder har han fremmet seilsporten, skolert og inspirert seilere i alle aldersgrupper. Uansett om du har interesse for seiling i en stor eller liten båt, så er du velkommen. 

Sted: Karmøy seilforening på Gofarnes ved Kopervik

Kursplan

Fredag 10. juni kl. 17:00-21:00 (teori)

Lørdag 11. juni kl. 10:00-14:00 (ute)

Søndag 12. juni kl. 10:00-14:00 (ute)

Deretter fortsetter vi å seile på onsdager. Meld din interesse og du får varsel når det er blir seilinger.

Pris: kr. 2 000,- som inkluderer medlemskap i Karmøy seilforening ut året 2022. Det gis 50 % rabatt for et familiemedlem eller venn dersom flere melder seg på sammen, eller at du allerede er medlem av Karmøy seilforening.

Vi gjør oppmerksom på værforbehold lørdag og søndag. På kort varsel kan vi derfor endre på den oppsatte kursplanen. Det er begrenset antall plasser, og seilforeningen forbeholder seg retten til å avlyse kurset ved for få påmeldte deltakere.

Påmelding: send en e-post med navn og telefonnummer til jollekurs@karmseil.no

Vi ses!

John-Øivin Garvik i aksjon på regattabanen