Vil du prøve seiling?

Karmseil/ juni 12, 2023/ Arrangementer

Onsdag 21. juni kl. 18-21 inviterer Karmøy seilforening til prøveseiling av 2-Krona jolle og Express kjølbåt. Tilbudet gjelder både for medlemmer og ikke-medlemmer. Meld interesse til styret@karmseil.no innen 19. juni. Se mer info her

Share this Post

Vil du prøve seiling?

Karmseil/ juni 12, 2023/

Onsdag 21. juni kl. 18-21 inviterer Karmøy seilforening til åpen kveld på Gofarnes seilsenter, der det blir anledning til å prøveseile 2-Krona jolle og Express kjølbåt. Dersom du ikke har seilt særlig mye før, men har lyst til å prøve noen av seilsportens tilbud, kan dette være kvelden for deg. Våre erfarne og kompetente seilere vil sørge for at du får en trygg og god opplevelse. Høres dette fristende ut, ber vi deg melde interesse til styret@karmseil.no snarest og innen mandag 19. juni. Tilbudet er gratis.

Share this Post