Amputert Adventseilas!

Karmseil/ november 14, 2022/ Arrangementer

Søndag 27. november, som var første søndag i advent 2022, skulle årets adventseilas gå av stabelen. På grunn av dårlig vær, med mye vind og surt regn, ble seilasen utsatt en uke. Andre søndag i advent ble det stikk motsatte av første, med lite vind og sol. Det førte til at Adventseilasen ble betydelig kortere enn normalt, med andre ord amputert. Fire båter stilte til start, og det var Ex99 med Nils Jan Nilssen ved roret som van (se bilde).

Share this Post

Adventseilasen 2022

Karmseil/ november 14, 2022/

Søndag 27. november, 1. søndag i advent, går nok en gang den berømte Adventseilasen av stabelen. I år er det 41. gangen denne unike seilasen blir arrangert. Så da er det bare å finne fram nissedrakten, bake kakemenn og melde deg på innen fristen! Mer info om seilas og arrangement finner du under!

Share this Post